NEVEZÉS: Időpont normál AKESZ regisztráció Egyetemi-Főiskolai
   online előnevezés:* 2018. 03. 19. - 04. 01. 3000 Ft 2500 Ft 2000 Ft
   személyes előnevezés:*/** 2018. 04. 05. 17-19 óra 3500 Ft 3000 Ft 2500 Ft
   helyszíni nevezés:*** 2018. április 8. 9:00-9:30 5000 Ft 4500 Ft 3000 Ft
* Előnevezés során a 10:30 - 13:00 közötti időpontra adunk rajtidőt.
** klubhelyiségünkben: 1038 Bp. Viziorgona utca 9.
*** Rajtidők a 10:00 -10:30 közötti időszakra.
Egyetemi-Főiskolai versenyben a 2017-18 tanévben érvényes hallgatói jogviszonnyal rendelkező egyeteni és főiskolai hallgatók vehetnek részt. Ilyen nevezést csak abban az esetben tudunk elfogadni, ha nevezési felület kitöltésekor a "Egyetemi nevezés" (2. sor) mezőben megadod a diákigazolványod számát és az intézmény nevét ahová jár a versenyző, továbbá azt, hogy MTB vagy országúti kerékpár kategóriában kíván indulni. A rajtszám felvételkor diákigazolvány bemutatása kötelező!
RAJTOLÁS: A nevezés során megadott rajtidőben, 30 másodperces időközzel.
  A versenyző a rajtja előtt 1 perccel köteles a rajtterületen a háton, jobb oldal varrástól hátrafelé a mez aljához feltűzött rajtszámmal a rajtbírónál lejelentkezni és a számára kijelölt helyre beállni.
  Az a versenyző aki a rajtját lekési, a rajtbírónál jelentkezve, a többi versenyző zavarása nélkül saját idejének terhére elindulhat. Rajtidő módosítására nincs lehetőség!
KORCSOPORTOK:
forrás: www.akesz.hu
ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK:  
A nevezési díj befizetésével a versenyző tudomásul veszi,
- hogy a rajtszám átvételekor fényképes igazolvánnyal vagy a tárgyévre érvényesített Amatőr Regisztrációs számmal igazolni kell a születési évét. Amennyiben ezt nem teszi meg az utolsó befutót követő tizenötödik percig, akkor az elért eredményét nem értékeljük a futamon.
- hogy a verseny szervezője a versenyen, illetve az oda való utazás és elutazás során a versenyzőt ért kárért való felelősségét kizárja.
- hogy a FEJVÉDŐ használata a verseny teljes időtartama alatt KÖTELEZŐ!
- a versenyen kizárólag a rendező által biztosított rajtszámmal indul, amely személyre szóló, át nem ruházható.
- hogy előnevezés estén a rajtszámot a rajt helyszínén időben átveszi. Rajtszám nélkül rajthoz állni előnevezett versenyzőnek sem lehet! A rajtszám átvételről a versenyző vagy kísérője köteles gondoskodni.
- hogy a számára meghatározott rajtidőben indul. Amennyiben ezen időre, szólításra sem jelenik meg saját idő terhére a többi versenyző zavarása nélkül a rajtbíróknál jelentkezve elindulhat.
Rajtidő változtatásra nincs lehetőség! 
A nevezési díj befizetésével és a rajtszám felvételével a versenyző kijelenti,
- teljes jogi felelőssége tudatában, hogy az általa megadott személyi adatok a valóságnak megfelelnek.
- hogy a doppingellenes tevékenység körében, tartózkodik minden tiltott szernek minősülő készítmény, tiltott teljesítmény-fokozó módszer alkalmazásától, és aláveti magát az esetleges dopping-ellenőrzésnek.
- hogy a versenyeken saját felelősségére vesz részt, és kötelezően betartja a KRESZ szabályozásait, követi a rendőrség vagy a biztosítást végző egyéb szervek és személyek utasításait, a verseny alatt az úttest jobb oldalán haladva, nem akadályozza a versenyt kísérő gépjárművek elhaladását és a közúti forgalmat.
- hogy az egészségesen és fizikailag felkészülten áll rajthoz.
- a weblapon feltüntetett és a nevezési helyen megtalálható összes versenyszabályt megismerte, azokban foglaltakkal egyetért és magára nézve kötelezően elfogadja.
Egyéb rendelkezések:
- a helytelenül elhelyezett rajtszám leolvasásának biztonságáért felelőséget nem vállal a rendezőség,
- a rajtegyenesből a főútra történő kikanyarodáskor és azt követő 50 méteren a felezővonal érintése és átlépése 5 perces időbüntetéssel jár, melynek ellenőrzését a kikanyarodást biztosító versenybírók végzik,
- az a versenyző, aki a versenyét követően vagy kísérő autója, szurkolója és fotósa a közúti forgalmat akadályozza, figyelmen kívül hagyja a rendezők, versenybírók utasításait büntetéssel, súlyosabb esetben kizárással sújtható,
- azon versenyző aki többször halad át a célvonalon feltűzött rajtszámmal, annak a legutolsó áthaladáskor leolvasott időeredményből számolt idő lesz a hivatalos versenyideje,
- a versennyel kapcsolatos óvásra az utolsó befutót, míg az eredményekkel kapcsolatban, annak kifüggesztését követő 30 percen belül, 10 000 Ft óvási díj befizetése mellett, írásban a verseny főrendezőjénél. 
A nevezési díj befizetésével a versenyző hozzájárul,
- hogy a nevezési lapon szereplő adatait a rendező nyilvántartsa, az AKESZ (Amatőr Kerékpáros Egyesületek Szövetsége) részére átadhatja.
- hogy a versenyeken való részvételével összefüggésben róla kép- és hanganyag készüljön, valamit ahhoz is, hogy ezt a rendező térítésmentesen felhasználhassa tevékenysége népszerűsítéséhez.
A hivatalos eredménylista kihirdetését követően semmilyen reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Továbbá  a helyszínen át nem vett díjak, ajándékok átvételére a versenyző elveszti jogosultságát, ha az eredményhirdetést nem várja meg.

EGYÉB:
A esemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység csak a rendező előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető, írásos megállapodás keretében rögzített módon.

Egyéni kép és video felvételeket a Békásmegyeri „Vándor” Kerékpáros Klub – továbbiakban Szervező – rendezvényein való részvételéről minden résztvevő csak saját, egyéni felhasználásra készíthet, azokat kereskedelmi, reklám, promóciós és egyéb célokra a Szervező írásos beleegyezése nélkül fel nem használhatja. Tilos bármilyen felvétel, vagy felvétel másolatának internetes honlapon, nyomtatott sajtóban, televízióban való bemutatása üzleti céllal, a Szervező előzetes írásbeli engedélye nélkül. A résztvevő a Rendezvényre való nevezéssel átruházza a Rendezvényen való részvételéről készült bármilyen nemű felvétel rendelkezési és nemzetközi terjesztési és kizárólagos felhasználási jogait a Szervező cégre, így minden a Rendezvény ideje alatt a Rendezvényről készült kép jogai kizárólagosan a Szervezőt illetik.

Adatvédelmi tájékoztató
A résztvevők kötelezettségei és a felelősség korlátozása, kizárása
Adatkezelési és versenyrészvételi nyilatkozat
VISSZA